Αυτόκλητοι “Αυτόχθονες Έλληνες ιθαγενείς”: Η ιλαροτραγωδία συνεχίζεται – Ζητούν με εξώδικο 2 τρισεκατομμύρια ευρώ από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος

Η ιλαροτραγωδία συνεχίζεται… καθώς οι αυτοαποκαλούμενοι “αυτόχθονες ιθαγενείς” ζητούν 2 τρισεκατομμύρια από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

Τόσα είναι τα λεφτά που ζητά η Επιτροπή Αυτοχθόνων Ελλήνων (μια μορφή Θεματοφυλάκων), έχοντας με νομικά έγγραφα που αποκαλύπτει το pelop.gr, παραγγείλει στο περιφερειακό συμβούλιο ότι έχει παραβεί την εντολή εκπροσώπησης εκ μέρους των πολιτών, για λογαριασμό των οποίων παρεμβαίνουν δίκην επιτροπής, και ζητούν αποζημίωση για αθέτηση συμβατικής υποχρέωσης.

Ικανοποιούνται με 500.000 € την ημέρα. Κάνουν κι ευκολίες.

“Αυτόχθονες ιθαγενείς”: Ζήτησαν 2,2 δισ. ευρώ από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας

Σημειώνεται ότι οι Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς ζήτησαν και το ποσό των 2,2 δισ. ευρώ με εξώδικο από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό, δηλώνοντας «συνδιαχειριστές της εθνικής περιουσίας».

"Αυτόχθονες ιθαγενείς"

Σύμφωνα με το voria.gr, oι «Αυτόχθονες» ανακαλούν «καθολικά και αμετάκλητα» όλες τις αρμοδιότητες από τον Περιφερειάρχη και το Περιφερειακό Συμβούλιο, ενώ φτάνουν στο σημείο να επισυνάψουν έναν… πίνακα με τις χρεώσεις και τις ποινές. Οι «Αυτόχθονες Έλληνες Ιθαγενείς» αναφέρουν πως «αν παραχωρηθεί ελληνική ιθαγένεια σε αλλοδαπό πρόσωπο χωρίς την προσκόμιση βεβαίωσης DNA, η οποία θα φέρει τα κύρια χαρακτηριστικά του DNA των Ελλήνων ιθαγενών», επιβάλλεται πρόστιμο 1.000.000€ για κάθε παραχώρηση. «Κανένας δεν νομιμοποιείται να καταδικάσει τις επόμενες γενιές σε αιώνιους σκλάβους, παραχωρώντας δολίως το Πράγμα που είναι απαραίτητο για την επιβίωση», αναφέρεται στο εξώδικο, το οποίο o Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κ. Κώστας Αγοραστός, απέστειλε στην εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας.

«Μόνο με χιούμορ μπορεί να αντιμετωπίσει κανείς τέτοια φαινόμενα. Έτσι κι εγώ με πολύ χιούμορ λέω ότι προτίθεμαι να κάνω έρανο για να μαζέψω το ποσό, γιατί δεν μου περισσεύουν 2,2 δισ. ευρώ» ανέφερε ο κ. Αγοραστός.

Πηγή fantomas.gr

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*