Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Δύση καταρρέει – Η Ανατολή καραδοκεί – Οι «πλανητάρχες» δεν υπάρχουν πια

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Ρωσο – Ουκρανικός πόλεμος απέδειξε με τον πλέον εμφατικό τρόπο πως η εποχή των «πλανηταρχών» έχει λάβει τέλος για τα καλά. Όσο και αν τα δυτικά κέντρα εξουσίας εργάστηκαν σκληρά στον καιρό της πανδημίας για να χτίσουν ένα (και μόνο) διεθνές τεχνοφασιστικό σύστημα απόλυτου ελέγχου, η παγκόσμια σκακιέρα έδειξε πως υπάρχουν και άλλοι ισχυροί παίκτες που χαράζουν τη δική τους πορεία, και μάλιστα δεν αστειεύονται καθόλου.

Η γλώσσα των ελεγχόμενων αγορών και η γλώσσα των όπλων

Τα τελευταία χρόνια η Δύση (και ιδιαίτερα η Ευρώπη) ακολούθησε την τακτική υποδούλωσης των λαών με γραφειοκρατικά μέσα, ώστε να προετοιμάσει το έδαφος για τη «μεγάλη επανεκκίνηση», όπου τα κράτη υποδουλώνονται (ευκολότερα) με «τα χαρτιά» και όχι κατ’ ανάγκη με τα όπλα. Αντιλαϊκά νομοθετήματα «έκτακτης ανάγκης», ψηφιακή σκλαβιά, χειραγωγούμενη επιστήμη, φίμωση της αντίθετης γνώμης, κυρώσεις των «ανυπάκουων» για το «καλό» της δημόσιας υγείας και του κλίματος.

Το δυτικό σύστημα ελέγχου των κρατών και των λαών μπορεί να λειτούργησε καλά στα χρόνια της πανδημίας γιατί ο ιός δημιούργησε μια διεθνή ισορροπία (εργαλειοποιημένου) τρόμου, άλλα αμέσως μόλις παρουσιάστηκε η ύφεση της Covid – 19, το πεινασμένο χρηματοπιστωτικό σύστημα των δυτικών, απαίτησε νέα γη ή νέο αίμα. Ο κλήρος έπεσε σε μια χώρα που εδώ και αρκετά χρόνια υποσκάπτονται τα θεμέλια της συνοχής της. Μια χώρα διχασμένη που είχε χάσει εντελώς την ομοψυχία της, κυρίως λόγω μεθοδικών δυτικών παρεμβάσεων σε όλα τα επίπεδα. Την Ουκρανία.

Όμως η Ρωσία αντιμετωπίζει πολύ διαφορετικά το ζήτημα επιβολής ελέγχου, απ’ ότι το αντιμετωπίζουν σήμερα οι γραφειοκράτες και οι γιάπηδες της Δύσης. Προειδοποιεί και αν δεν εισακουσθεί, ακολουθεί την πατροπαράδοτη «λύση» των όπλων με συνοπτικές διαδικασίες. Την ώρα που οι Ρωσικές δυνάμεις έκαναν πολεμικό «περίπατο» προς το Κίεβο, ο Ύπατος Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Χοσέ Μπορέλ, έκανε… tweet για να ανακοινώσει ως αντίποινα στους Ρώσους την αφαίρεση δικαιωμάτων για shopping therapy σε Μιλάνο και Παρίσι. Καταλαβαίνουμε λοιπόν για τι χαοτικές διαφορές μιλάμε;

Η Ουκρανία, ακόμα ένα θύμα της υποκρισίας της Δύσης

Το ΝΑΤΟ έφτασε να χώσει τη μύτη του στο μαλακό υπογάστριο της Ρωσίας, και ασφαλώς το Κρεμλίνο δεν θα μπορούσε να στέκει απαθές και να παρακολουθεί.

Για τη συνέχεια του άρθρου διαβάστε ΕΔΩ…

 

 

Πηγή fantomas.gr

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*