Συγκλονίζει το πανό του Παναιτωλικού για τον Άλκη -Δείτε φωτό

Ο Παναιτωλικός συμμετέχει στο πένθος στο χώρο του αθλητισμού λόγω της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη, με ένα συγκλονιστικό πανό που κρεμάστηκε στον χώρο που οδηγεί από το γήπεδο στην είσοδο των αποδυτηρίων!

Η ομάδα του Αγρινίου δημιούργησε μία τρομερή φωτογραφία που ανέβασε στα social media, αλλά την έκανε επίσης και πανό στο γήπεδο του συλλόγου.

Σε αυτή εμφανίζεται ο Τίτορμος, ο μυθικός ήρωας που βρίσκεται και στο έμβλημα του Παναιτωλικού, να κρατάει στην αγκαλιά του τον 19χρονο φίλο του Άρη, που έχασε τη ζωή του στο τραγικό συμβάν της Θεσσαλονίκης.

Η δολοφονία του Άλκη στην Θεσσαλονίκη σόκαρε το πανελλήνιο και ιδιαίτερα όλους όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, αλλά και ευρύτερα τον χώρο του αθλητισμού.

Όλες τις προηγούμενες μέρες ομάδες, αθλητές, φίλαθλοι με το δικό τους τρόπο δημιούργησαν ένα… τσουνάμι συγκίνησης και συμπαράστασης στην οικογένεια του Άλκη Καμπανού.

Με την σειρά του και ο Παναιτωλικός δεν μένει αμέτοχος.

titormos

Στην είσοδο που οδηγεί προς τα αποδυτήρια, οι άνθρωποι του Αγρινιώτικου συλλόγου κρέμασαν ένα συγκλονιστικό πανό στη μνήμη του Άλκη.

Ο Τίτορμος, ο μυθικός ήρωας, έμβλημα του Παναιτωλικού κρατάει στην αγκαλιά του τον 19χρονο φίλο του Άρη με την ελπίδα ότι το δικό του αίμα θα είναι το τελευταίο που χύνεται στο όνομα της τυφλής οπαδικής βίας. Αν μη τι άλλο ένα πανό που συγκλονίζει!

Πηγή

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*