Σφαιρόπουλος: «Αφήνω την ομάδα που αγαπώ γνωρίζοντας πως έχω δουλέψει με σεβασμό και επαγγελματισμό»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αποτελεί και επίσημα πλέον παρελθόν από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και έστειλε το δικό του μήνυμα για την αποχώρησή του από το σύλλογο μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας του σε αυτόν.

Αναλυτικά το μήνυμα του Γιάννη Σφαιρόπουλου:

«Μια φορά Μακάμπι, για πάντα Μακάμπι!

Θέλω ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες της Μακάμπι που μου έδωσαν την ευκαιρία να προπονήσω αυτό το ιστορικό κλαμπ Να πω ευχαριστώ στους παίκτες που προπόνησα αυτά τα τέσσερα χρόνια για τη συνεργασία τους. Επίσης να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τους προπονητές, τα μέλη του σταφ και τους ανθρώπους στα γραφεία του συλλόγου για την εξαιρετική σχέση που είχαμε. Έκανα μόνο φίλους στη Μακάμπι.

Τέλος να πω ευχαριστώ σε κάθε ένα ξεχωριστά από τους φιλάθλους της Μακάμπι για την αγάπη που μου έδειξαν. Αυτές οι στιγμές θα έχουν ιδιαίτερη θέση στη καρδιά μου για πάντα.

Δυστυχώς δεν είχαμε την εικόνα που θέλαμε τελευταία αν και προσπαθήσαμε να βγούμε από τη δύσκολη κατάσταση. Αφήνω την ομάδα που αγαπώ ξέροντας ότι τις τελευταίες τέσσερις χρονιές ενστερνίστηκα τη φιλοσοφία της ομάδας και το μαχητικό πνεύμα που χαρακτηρίζει το κλαμπ. Δούλεψα με σεβασμό, περηφάνια και επαγγελματισμό.

Καλή επιτυχία σε όλους στην Μακάμπι στην πορεία της ομάδας. Πάμε Μακάμπι».

Πηγή

Πηγή

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*