Τσιτσιπάς: «Είμαστε πιο πεινασμένοι από οποιονδήποτε άλλον»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στην ιστοσελίδα της ATP με αφορμή το ATP Cup και την παρουσία της Ελλάδας στο τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί από 1 έως 9 Ιανουαρίου στο Σίδνεϊ.

Η χώρα μας πρόκειται να κάνει πρεμιέρα την πρώτη ημέρα του 2022, αντιμετωπίζοντας την Πολωνία. Στο πρώτο παιχνίδι, ο Μιχάλης Μερβολαράκης θα αντιμετωπίσει τον Κάμιλ Μάτζρζακ, ενώ στο δεύτερο παιχνίδι ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα βρει απέναντί του τον Χούμπερτς Χουρκάτς.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε, ο Έλληνας πρωταθλητής ανέφερε πως έχει πίστη στην ομάδα, ενώ τόνισε πως: «Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε σε δύο αγώνες και να μην χρειαστεί να πάμε μέχρι τα τρία παιχνίδια. Για κάθε έναν από εμάς που εκπροσωπεί την Ελλάδα σε επίπεδο ATP Cup σημαίνει απλώς πολλά. Ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί Ελληνοαυστραλοί που θα ξετρελαθούν βλέποντάς μας να παίζουμε».

Παράλληλα, πρόσθεσε: «Η Ελλάδα είναι γνωστό ότι διαπρέπει σε ομαδικά γεγονότα, όπως το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, οπότε είναι στη φύση μας. Μας αρέσει να παίζουμε ομαδικά γεγονότα και εκεί αφήνουμε το καλύτερο από τον εαυτό μας στο γήπεδο. Νομίζω ότι έχουμε μια ομάδα νεαρών παικτών που πεινούν περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον. Αυτό είναι που μας κάνει να ξεχωρίζουμε και έχουμε τόση ενέργεια από την επόμενη εβδομάδα».

Η Ελλάδα είναι στον ίδιο όμιλο μαζί με τις Πολωνία, Αργεντινή και Γεωργία. Μάλιστα, εκτός από τον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Μιχάλη Περβολαράκη, θα αγωνιστούν και οι Πέτρος Τσιτσιπάς, Μάρκος Καλοβελώνης και Αριστοτέλης Θάνος.

Πηγή

Πηγή

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*